Page content

Lavendel en stress

article content

Lavendel en stress

Het juiste Moment:

Tsjaaa wanneer komt dat moment voorbij als je met een nieuwe look en huisstijl tevoorschijn wilt komen en de afspraken gepland staan.

Want jaaa dan!!

Moet het klaar zijn, alles geschreven; hoe wil ik het maar veel belangrijker: wat wil jij, deelnemer aan mijn programma?

Hoe kom ik erachter, waar liggen de accenten, hoe wil jij aangesproken worden en met welke woorden het liefst waardoor jij warm gaat lopen en wel meteen als je op deze nieuwe site komt kijken.

Onzekerheden, struggle tussen verstand en gevoel, tussen hoofd en hart…

Al die gedachtes die door mijn hoofd razen maken me dol, ben ik wel goed genoeg en wil jij me wel contacten, je op mijn nieuwsbrief abonneren?

Wakker liggen, de spanning kruipt in mijn spieren als ik voor de laptop zit. Stijf als een plank blokkeren mijn hersens, er komt geen letter op het scherm.

Ik adem diep en zucht nóg dieper… ik kijk door het raam mijn tuin in. De bloemen als Annabelle en Ingrid roepen me: ze staan te stralen in het warme zonlicht en ze genieten van een heerlijk briesje…

Mijn kat weet het wel; zij neem alle tijd om de grassprietjes te besnuffelen, kopjes te geven en dan ligt ze ineens op haar rug.

Mmmm, op de warme stenen, met haar buik naar de zon draaiend, kroelt ze, genietend stretcht ze zich uit zo ver en lang ze kan..

Oh wat een spiegel en oh wat zou ik nu graag een huiskat zijn.

Dit plaatje laat mijn laatste weerstand smelten, ik wil oook.

Ik sta op en loop naar buiten, de wind streelt mijn gezicht, de zon verwarmt met zijn stralende kracht mijn huid en oh wat heerlijk.

Bijzonder hoe ik ineens zo intens ervaar, de kleuren intenser dan anders, ik zie wat dorre bloemen in een struik, ik besluit ze af te knippen, ik buk me en wat zie ik: er zitten al nieuwe knopjes onder. Het nieuwe leven dient zich al weer aan. Het stralende jonge leven zal het oude vervangen, de Circle of Life beleving in het moment: de Kracht van het NU.

Ondertussen ruik en smelt ik verder want een zachte geur komt in mijn neusgaten binnen:

Mmm Lavendel, ik waan me meteen in de Provence en smelt en droom nog even dieper weg. De geur stroomt zo mijn overgevoelige zenuwstelsel in en kalmeert onmiddellijk, ik voel mezelf meteen ontstressen, wat een zaligheid.

Als de dorre bloemetjes in de emmer liggen sta ik op en voel ik me een totaal ander mens.

Alsof ik even op vakantie was, zaaalig gewoon.

Ik ga weer naar binnen, en ineens stromen de woorden zo uit mijn vingers, yesss dit is fijn.

Wat een intense beleving en prachtig moment, in het NU.

 

Herken je dat als je tegen deadlines aanzit dat je blokkeert en geen steek gedaan krijgt?

Voel jij dan ook de stress door je lichaam gieren?

Klik dan hier en download mijn mini cursus: uit je hoofd in je lijf in 7 stappen!

 

Gefeliciteerd: jij hebt jezelf ook een Magisch Moment gegeven!

Wauw goed gedaan. Heel even voor jezelf en ontspanning gekozen, top

het zal je onwijs veel opleveren.

Gratis E-book
Wij hebben ook een hekel aan spam

Comment Section

0 reacties op “Lavendel en stress

Plaats een reactie


*