Joy for Life!

Door je met de mooie en speciale muziek mee te laten gebeurt het:

Je gevoel, je emoties reageren: je ervaart dat je leeft. Ooit gemerkt dat je geraakt werd door een mooi muziekwerk?


Aan muziek ontsnap je niet, het komt binnen! Niet alleen je oren horen de tonen en de klanken.


In dagelijkse beslommeringen verliezen we onszelf en de natuurlijke rust uit het oog. De agenda en de tijd hebben de overhand. Dit geeft stress en onrust in ons lichaam.


Wat geeft bij jou stress en hoe manifesteert zich dat bij jou? Hoofdpijn, rugklachten, darmproblemen? RSI van het vele computerwerk en het stilzitten op een stoel? Burn out klachten en depressiviteit liggen ongewild zo om de hoek. Zonder dat we het ons bewust zijn.


Door je mee te laten voeren in de Biodanza les door speciaal geselecteerde muziek samen met gelijkgestemden ontspan je op een bijzondere en fijne manier.


Zelf miste ik altijd contact met anderen als ik plezier had op de dansvloer in mijn tienertijd. Ik voelde me dan bekeken, ik kon omstanders voelen denken: "kijk die eens". Deze 'eenzaamheid' bracht me verstarring en ik durfde steeds minder 'los' te gaan'. Ik bevroor in plaats van te genieten van het vrije gevoel dat het dansen me gaf. Ik trok me terug en hing ook maar wat rond vanaf die tijd. Ik verloor spontaniteit door me altijd maar wat aan te trekken van die ander en mijn omgeving.


Onzekerheid groeide. Blij was ik er niet mee. Tot ik in mijn eerste Biodanzales kwam.... Iedereen deed daar zijn/haar eigen dans, niemand lette op de ander. We beleefden onze eigen ervaringen. Wat een bevrijding!


Dit gun ik iedereen! Bevrijding voelen tussen anderen en niet beoordeeld worden of je iets goed of misschien nog niet zo goed kunt. Er is geen dans ervaring nodig, leeftijd doet er niet toe. Je danst naar eigen mogelijkheden! Gaat het een dagje iets minder? Geeft niet, doe het rustig aan, op een stoel kun je ook nog voldoende mee bewegen.  • Wekelijks tot jezelf komen op een superontspannende manier?
  • Laat je meevoeren door muziek en kom in beweging, laat de tonen van vrolijke muziek uit alle windstreken van de wereld je inspireren tot nieuwe dromen!
  • Laat onrust en stress varen, geef ze mee aan het ritme van de muziek!
  • Beleef de kracht van muziek en jouw eigen beweging.


We werken in een groep. Met elkaar samen is meer plezier, je leert nieuwe mensen kennen. Inspiratie op doen door samen eens een dansoefening te doen.Bekijk voor een impressie deze filmpjes:

Ben je overtuigd? Geef je leven een positieve draai! Klik dan op onderstaande knop en meld je aan!


Wekelijks op dinsdag: Theaterzaal de "Zevenster" J. van Hartenstraat 2 Oldenzaal

Van 19:30 - 21;30 uur, zaal open vanaf 19:15 uur

Aanmelden