Page content

Aanbod

Hieronder vind je mijn aanbod.

Biodanza

Biodanza is bewegen en dansen op muziek. Muziek raakt en zet je gevoel in beweging. Ooit gemerkt hoe je reageert wanneer je een fijn en mooi muziekstuk beluisterde? Je beweegt in vrijheid met alles dat er is.

Bij Biodanza schenk je aandacht aan jezelf waardoor je ontspant. We werken met vrolijke muziek. Je levenslust wordt gestimuleerd. Hierdoor komt je zelf genezende kracht op gang.

Hoe:

Door de speciaal geselecteerde muziek en de opbouw van de sessie: We werken van vitale naar ontspannen muziek. Hierdoor ga je ontspannen naar huis.

We werken in een groep: Je beweegt in vrijheid met alles wat er is. En in de mogelijkheden die je hebt. Mocht je bijvoorbeeld herstellen van rugpijn dan kun je je beweging aanpassen.

Dit bewegen naar eigen vermogen geeft je zelfvertrouwen een boost. We stimuleren elkaar zonder op elkaar te letten in de groep.

Meditatie

Meditatie tijdens Stilstaan bij jezelf momenten:

Kom tot jezelf naast het dansen!

We werken met stem, met visualisatietechnieken, ademhalingsoefeningen en gebruiken combinaties van dans met bovenstaande activiteit

Vrouwendans

Sisterhood: samen delen, samen lachen, samen eten en ZIJN. Rust, even weg uit de dagelijkse dingen en aandacht voor jou!

We dansen rond de wisseling van de seizoenen en de godin die past bij dit jaargetijde voert haar kracht op. We gebruiken kaartjes voor inzicht en suppport!

Hoe meer verbinding tussen ons hoe meer plezier en wijsheid we kunnen delen. Hoe meer plezier.


Voor kinderen

Kinderen hebben de toekomst!

Kinderen hebben het niet altijd makkelijk, vooral als ze hooggevoelig zijn. Op school is er niet altijd de aandacht en tijd, onrust tussen kinderen onderling.

Dans muziek en beweging brengt ze bij zichzelf, in hun kracht, in hun zelfvertrouwen. Ze leren onzekerheden onder ogen zien tussen leeftijdsgenootjes op een speelse manier.

Altijd in themavorm en via verhaallijnen als sprookjes, natuurelementen en verhaalfiguren.

Klik gerust ook eens door onze categorieën heen: